NEW
poker

Og jeg tror jeg har jentegenetikk og gutgenetikk

Eddie Izzard snakker om å komme ut

canada goose outlet Og før jeg sier farvel til 2017, vil jeg snakke en gang om jazz kyllinger. Komiker Eddie Izzard var her hos meg i studio tidligere i år for å snakke om sin bok ‘Tro meg: En Memoir of Love, Death, And Jazz Chickens.’ Og vi snakket om mange ting. Vi kunne ikke få alt i, så jeg ønsket å dele det igjen og ta med delen om tigrene og noen andre ting som ikke gjorde det for første gang. Så ja, det vil være tigre. Og første jazz kyllinger. canada goose outlet

canada goose jakke herre EDDIE IZZARD: Kyr går roo (ph). Sau går meg (ph). Ender går quack. Griser går oink, alle sammen. Kyllinger går på cockle doodle (ph) med mindre du legger en trompet på ansiktet. canada goose jakke herre

canada goose jakke MCEVERS: Hvis du er en fan av Izzards surrealistiske oppstart, kan du sikkert se hvor dette går. canada goose jakke

IZZARD: (Imiterer trompet). Bondeens kone går, hva er det? Det er jazz kylling.

IZZARD: Vi kjøpte en jazz kylling? Nei, det er den gamle kyllingen, men en trompet falt på ansiktet hans.

IZZARD: Hva mener du falt i ansiktet hans? Vel, jeg klev det der. Jeg kunne ikke holde kuken en krabbe, kuk en krabbe gjør hele tiden på dagen og natten. Jeg trodde, la oss gjøre det jazz. Jazz kyllinger er i tittelen, men ikke i boken. Jeg mener, skulle det være sant?

canada goose salg IZZARD: De sa at det må være noe morsomt der inne. Jeg snakker om kjærlighet og død. Og jazz kyllinger er bare der for å være morsom på en måte. canada goose salg

canada goose trillium MCEVERS: Og så mye som vi ler, er det en seriøs bok. Du starter med den dagen du sier at barndommen din er avsluttet, dagen din mor døde av kreft 4. mars 1968. Du var 6 år gammel. canada goose trillium

canada goose jakke dame IZZARD: Ja. Det var en uvanlig ting. Mamma og pappa bestemte seg for ikke å si at denne kreften skulle drepe henne. Og så en dag var hun borte. Og ja, det blir ikke bedre. Du legger bare lag og lag over det. canada goose jakke dame

MCEVERS: På et tidspunkt, og jeg vet ikke om det er i det kapitlet eller senere, men du skriver det helt siden hun døde, føler du at du på en måte har forsøkt å ta henne tilbake.

canada goose jakker herre IZZARD: Vel, hvis jeg virkelig kan gjøre nok interessante ting, kan det kanskje skjære gjennom. Jeg tror bare, dessverre, vi lever og da dør vi og da er det det, så jeg tror ikke mamma kan komme tilbake. Og jeg tror hun ville ha en melding tilbake, vet du. En person ville egentlig ha fått en melding tilbake over ektene og tidens ei 10.000 års sivilisasjon bare en. canada goose jakker herre

IZZARD: Hvis en ja en melding, trekker en skyve til side, og det er jeg, Janine (ph). Jeg døde sist tirsdag. Allikevel er det flott. De får massasje her, og Gud er hyggelig. Han er litt full av seg selv, men ok. Du vet, de er alle her ute. Alle kommer på. Det er flott. Vær snill og du kommer opp her, hvis ikke, går du ned og det er stinkende og det er sant. Det er alt kaldt og varmt på samme tid.

MCEVERS: Så åpenbart, ja, du mener ikke at du faktisk ville bringe henne tilbake. Men du sa, som om du bare fortsetter å gjøre nok ting.

canada goose norge IZZARD: Ja. Og de er ikke spredte pistol. Det er ikke som, og da skal jeg være en stempelkollektor, vær den mest strålende stempelkollektor. Dette er bare ting jeg ville gjøre. Husk da vi var tenåringer, vi ville alle gå jeg skal være en astronaut, nei, en biavler, nei, den ene av den andre. Eller du hadde noen ting vanligvis på koker der. Og jeg har nettopp holdt dem på den slags simmering i New York City i tankene mine. Og så tok jeg et nummer av dem frem som drama og surrealistisk komedie og så spilte Hollywood Bowl, og gjorde gigs. Av å gjøre konserter på spansk i Madrid, gjør det i Espanol. Og nå kan jeg gå rundt Amerika gjør det på engelsk og. canada goose norge

MCEVERS: Fordi dette er en ting som går gjennom boken. Du jobbet veldig hardt, men du hadde også denne tilliten til at du kunne gjøre det du ville gjøre, ikke sant? Noen kaller det chutzpah. Jeg tror du kaller det pigheadedness.

canada goose victoria parka MCEVERS: Hvor kommer den fra? Jeg mener, jeg føler at jeg vil kunne flaske og selge den, men jeg kan gjerne vite hvor det er. canada goose victoria parka

IZZARD: Det var låst inn fra å komme ut i 1985, og kom for 32 år siden som transgender eller jeg var TV da jeg kom ut. Språket har endret seg gjennom årene transvestitt, tv, transseksuell, TS. Vi er nå på trans og transgender. Så jeg kom ut i 1985, og det var veldig vanskelig å gå ut og smi deg ut og låse det inn i livet ditt. Når jeg gjorde det, og jeg presset tilbake på alt det frykt og hat, og følelsene som samfunnet over hele verden sa til meg, fikk du ikke lov til å gjøre dette. Dette er galt. Og jeg sier det er bygget inn i min genetikk. Og jeg tror jeg har jentegenetikk og gutgenetikk, så jeg kommer til å uttrykke dem. Jeg kommer ikke til å føle skam eller skyld. Og det har gitt meg selvtilliten til alt annet.

canada goose jakker dame MCEVERS: Og du snakker om, men det er du har jentemodus og guttemodus. canada goose jakker dame

IZZARD: Ja. Det er bare en Canada Goose Outlet Store. Hvis jeg er i guttemodus, skal jeg se mer guttelig. Girl mode, jeg ser sannsynligvis ut som en gutt som er mer i jentemodus. Jeg bruker guttpike i motsetning til mannekvinne. Mann kvinne er mye tyngre, mer laddet. Vi obsessen om det. Unge gutter og unike jenter er veldig like. Eldre menn, canada goose outlet eldre kvinner ser veldig like ut. vi har ingen anelse om. Hvis du blir savaged av en tiger, ville du ikke si, er dette en gutt tiger eller en jentetiger? Vi er besatt av seksualiteten vår seksualitet. Men andre dyr gir ikke aper om det. De vil hvis de ‘er en stor tiger, vil de angripe deg. De vunnet ikke, er dette en mann eller en kvinne som jeg angriper? De går bare angrep.

canada goose victoria MCEVERS: Jeg vil også snakke om prosessen din om å skrive om hvordan du kommer opp med noen av biter. Jeg vil lytte til. canada goose victoria

canada goose herre IZZARD: Jeg tror de er ‘en amerikansk oppstartsspråk.’ De sier, jeg har denne biten. Og det høres bare ut. canada goose herre

MCEVERS: Det gjør det høres ganske lite ut.

canada goose dame IZZARD: Ja. Det høres ut som om jeg fikk denne biten der jeg snakker om eksistensen av evigheten. Jeg mener, du vet, det høres ut som noen har tvunget oss til å si at jeg har fått litt. Nei, jeg har en god komedie. Jeg canada-goose-jakker har en liten scene. Jeg har en liten historie. canada goose dame

canada goose MCEVERS: Vi kommer til å banke nettstedet legit litt. La oss snakke om en av scenene dine. Du snakker om noe ekstremt verdslig, om hvordan du automatisk oppdaterer. Du vet når du sitter på datamaskinen din og programvaren er som, å, vil du ha en automatisk oppdatering? Du liker, ja, vær så snill, oppdater. Takk. La oss høre det canada goose.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*